Geçtiğimiz günlerde Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketinin hazırladığı ilan Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Alım ilanın da lise mezunları içerisinde elektrik teknisyeni ve elektrik teknikeri alımı yapılacağı belirtilirken alım ilanı tekrar güncellendi ve önlisans mezunları adaylar için kadro ayrıldı.

Buna göre Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi önlisans ve lise mezunları arasında 184 Elektrik Teknikeri ve 16 Elektrik alımı yapacak.

DETAYLAR

Elektrik Teknisyeni - 16 Personel (Lise Mezunu)
Elektrik Teknikeri - 137 Personel (Lise Mezunu)
Elektrik Teknikeri - 47 Personel (Önlisans Mezunu)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketinin alım yapacağı 200 kamu personeli alımına kimler başvuru yapabilir.

16 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu); 137 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) ve 47 Elektrik Teknikeri (Meslek Yüksekokullarının (önlisans) Elektrik veya Elektrik Enerjisi Üretim, İletim, Dağıtım bölümü mezunu) alınacaktır.

Yukarıda müracaat edecek olan lise ve önlisans mezunu adayların mezun olması gerektiği ilgili bölümler belirtilmiştir. 

BAŞVURULAR

Başvurular 20 Mart 2017 tarihiden başlayacak ve 29 Mart 2017 tarihinde sona erecek olup adayların alım yapılacak il İŞKUR şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile ilana başvuru yapması gerekmektedir.

Resmi Bildiri ve Alınacak İller İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim