Ülkemizin en bilinir bankaları arasında yer almakta olan Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yurt geneli hızla büyümek için yatırımlarına devam ettiği gibi yine açık pozisyonları için memur ve personel alımı da gerçekleştirmektedir. Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) banka memuru alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı duyurulan kadrolara bakıldığında yurt geneli farklı pozisyonlar için banka memur ve personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Banka: Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)
Açık Pozisyon Sayısı: 80'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında 80'e yakın pozisyon için yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) hangi pozisyonlar için banka memur ve personel alımı yapılacak?

Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi
Aktif Satış Temsilcisi
Nakit Yönetimi Operasyon Destek Yetkilisi
Bireysel Müşteri İlişkileri Yönetici / Yardımcısı
KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Yıldız Müşteri İlişkileri Yöneticisi
İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolar başta olmak üzere 80'e yakın kadro için yüzlerce banka memur ve personeli alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve bu link aracılığı ile başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/QteYHU
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim