Türkiye Belediyeler Birliği Personel A,Ş. büyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre Türkiye Belediyeler Birliği Personel alım ilanına göre, Belediyeler ve Bağlı kuruluşlaı ile bunların üyesi olduğu mahalli idari Birliklerin personel çalıştırılmasına daylı hizmetlerin Gördürülmesine ilişkin Usul ve esaslar hükümlerine göre Türkiye Belediyeler Birliği ( TBB ) Personel A.Ş. 3 kişilik boş kadro ile sürekli çalışacak işçi statüsünde personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye Belediyeler Birliği bünyesine Proje Finanas Uzmanı kadrosuna 3 kişi alacak olup, adaylardan, Yurt içi ve Yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idare birliklerinini personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların4 üncü maddesinde yer alan sağlık şartlarını taşımak, Mahalli İdareler alanında yüksek lisans yapmış olmak, En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Siyasi bilgiler, İktisat, Hukuk, İdari bilimler, iktisadi ve İşletme bölümlerinden mezun olmuş olmak,  YDS den en az A seviyesinde ingilizce dilinden puan almış olmak ve AB Projeleri yürütülmüş, bu alanda görev almış, proje hazırlama ve yönetimi, Finasman ve bütçeleme konularında en az 5 yıl deneyim sahibi olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına başladılar ve başvurularını en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.  Buna göre Başvurular, Türkiye Belediyeler Birliği resmi internet sitesi olan www.tbb.gov.tr adrresinde Duyurular kısmında yer alan başvuru formunu doldurarak ve istenen belgeleri taratarak [email protected] adresine mail göndermeleri gerekmektedir., Sonrasında başvuru kabul edilen adaylar TBB tarafından ayrıca yazılı ve/veya sözlü sınava tabbi tutulacaklardır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.