Türkiye Belediyeler Birliği yayımladığı iş ilanı ile personel alacağını belirtti. Türkiye Belediyeler Birliği bünyesindeki personek eksliğini gidermek amaçlı Türkiye İş Kurumu sitesinde ilan yayımladı. İlana göre Türkiye Belediyeler Birliği 1 kişilik boş pozisyon ile Lisans Mezunu Arapça Tercümanı alacak. Alımlar TUNUS CAD.NO:12 Kavaklı Dere, Çankaya ANKARA/TÜRKİYE de yapılacak. Adayların çalışma şekli ise Daimi/ Tam Süreli olacaktır. 

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Türkiye Belediyeler Birliği Arapça Tercümanlığı pozisyonu için adaylardan, görevini devamlı yapmasına engel olacak herhangi bir durumu olmaması, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren herhangi bir lisans programından mezun olmak, Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat etmesine engel olacak herhangi bir durumu olmaması, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Arapça-Türkçe-Arapça; Yazılı veya sözlü çeviri yapma bilgi ve becerisine sahip olmak ve bunu belgelendirebilmek, son başvuru günü itibari ile son iki yıl içerisinde yapılan Yabancı Dİl Sınavından Arapça dili en az 70 seviyesinde veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve Uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmak. Şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun adaylar sınava tabii tutulacaktır. 

BAŞVURULAR:

Türkiye Belediyeler Birliği kamu personeli alım ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, İlan yayına girdiği tarihten itibaren 10 gün içerisinde başvurularını yapmaları gerekmektedir. Yani 06 Nisan 2017 tarihi ile 17 Nisan 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim