Türkiye Belediyeler Birliği yaptığı duyurusu ile bünyesinde bulunan çalışan personel eksikliği için alım duyurusu yayımladı. Yapılan duyuruya göre, Türkiye Belediyeler Birliği, bünyesine 2 kişilik kadro ile Makine Mühendisi alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için 2016 yılına ait Kamu personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları şarttır. Ayrıca başvurusu onaylanan adaylar, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından sınava tabii tutulacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye Belediyeler Birliği alım yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan, alanında en az 2 yıllık tecrübeye sahip olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi olmamak, askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Üniversitelerin 4 (dört) yıllık Makine Mühendisliği bölümünden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,  Son başvuru tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde yapılan Yabancı Dil Sınavı (YDS) dan en az 50 (E) seviyesinde puana veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve Uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmak. (İngilizce) şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 14 Haziran 2017 tarihi ile 23 haziran 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, adayların aranan şartları taşımak zorunluluğu ile  Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri'ne şahsen veya elektronik ortamda "www.iskur.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılacaktır. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanı detaylı şekilde inceleyebilirler.