Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan Türkiye Belediyeler Birliği açık pozisyonları için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları genel olarak Türkiye Belediyeler Birliği aracılığı ile hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR ile duyurulmaktadır.

İŞKUR ile yayımlanan ilan da Türkiye Belediyeler Birliğinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere farklı pozisyonlar için toplam 20 kişilik personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve kimler başvuru yapabilir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Belediyeler Birliği

Alınacak Personel Sayısı: 20

Farklı Pozisyon Sayısı: 6

Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2017

Kamu Kurumu / Daimi Personel

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Yukarıda da detayları verilmiş olan ilan için Türkiye Belediyeler Birliği kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 20 kişilik kamuya daimi personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Bilgi Güvenlik Uzmanı - 3 Personel

Tercüman (Arapça) - 1 Personel

Yazılım Mühendisi - 10 Personel

Web Tasarımcısı - 1 Personel

Uzman (Genel) - 3 Personel

Uzman (Genel) - 2 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Türkiye Belediyeler Birliği kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 20 kişilik alım yapacak. Adayların aranan niteliklere uyum sağlıyor olması gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakta olup adaylar ilanın yayımlandığı il İŞKUR'dan ya da internetten başvurularını yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıda ki linke girecek olan adaylar İşyeri Ünvanına ''TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ'' yazarak aramasını yapıp başvurusunu yapabilir.

Editör: TE Bilisim