İŞKUR Kurum Dışı işçi personel alımı sekmesi adı altında yayımlanan ilana göre, Türkiye Belediyeler Birliği bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alacak. Buna göre Türkiye Belediyeler Birliği Personel A,Ş, tarafından yayımlanan ilana göre İl Özel idareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi olduğu Mahalli İdare Birlikleri Personel çalıştırılmasına daylı hizmetlerin gördürülmesine ilişkin 11 personel alacak.

Bu yönde Türkiye Belediyeler Birliği 2 Yazılımcı, 2 Sistem Uzmanı, 1 Veri Tabanı Uzmanı ve 6 Eğitim ve Destek personeli olmak üzere toplamda 11 kişi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye Belediyeler Birliği alımını yapacağı adaylardan, Yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı olduğu kuruluşlar ile Bunların üyesi olan Mahalli idare birliklerinin Personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerin Gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4 üncü maddesindeki yer alan şartları taşımak ve pozisyonuna göre belirtilen bazı özel şartları yerine getirilmesi gerekmektedir. Tüm bu nitelikleri taşıyan adaylar ilgili ilana başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikt ebaşladılar ve başvurularını en geç 22 Ocak 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru günü en geç mesai saati bitimine kadar www.tbb.gov.tr adresinden temin edecekleri başvuru formunu doldurarak ve diğer nitelikleri taşıdıklarını gösterir belge ile birlikte [email protected] adresine mail yolu ile göndermeleri gerekmektedir. İlgili ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.