Turkcell ve Grup Şirketleri her sene yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Bilindiği gibi Turkcell, Türkiye başta olmak üzere pek çok farklı ülke üzerinde yatırımlarına devam etmekte ve büyüme oranı arttıkça personel alım sayısını da ona göre artırmaktadır. 1994 yılında kurulan Turkcell İletişim Hizmetleri firması çok farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere yüzlerce personel alacak.

Kaç Personel Alınacak

Turkcell ve Grup Şirketleri interaktif iş ilanları sitelerine eklediği ilanlar ile yüzlerce personel alımı yapacağını duyurdu. Peki toplam kaç personel alınacak. Personel sayısı hakkında ilanlarda bilgi yok. Ancak 162 farklı pozisyon için 200'e yakın personel alımı yapılacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Turkcell ve Grup Şirketleri 200'e yakın personel alım yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Yayımlanan ilanlara göre;

Kurumsal Çözümler Uygulama Geliştirme Uzmanı
Kurumsal Çözümler Ürün Yöneticisi
Project Manager
BT Yönetişim ve Performans Yönetimi Uzmanı
Yatırımcı İlişkileri Uzmanı
Araştırma Yöneticisi
Çağrı Merkezi Satış Müşteri Temsilcisi
İş Güvenliği Uzmanı
Satış Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Süreç Yönetimi Uzmanı
Müşteri İlişkileri ve Satış Geliştirme Uzmanı
Lokasyonu Helpdesk Uzmanı
İş Zekası Uygulama Geliştirme Uzmanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere toplam 162 farklı pozisyon için 200'e yakın personel alımları yapılacaktır. Eğer sizlerde Turkcell ve Grup Şirketleri bünyesinde çalışmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip ederek gerekli nitelikleri öğrenebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/turkcell-iletisim-hizmetleri-a-s-is-ilanlari-c2931-p21215/
Editör: TE Bilisim