Ülkemizin iletişim ve internet konusunda en önemli yatırımları bulunan ve sıklıkla adından neredeyse her gün bahsettiğimiz Turkcell ve Grup Şirketleri yeni yatırımlar gerçekleştirdiği gibi personel alımlarını da yapmaktadır.

Turkcell ve Grup Şirketleri personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup ilan edilmesi için kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Turkcell ve Grup Şirketleri tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında yüzlerce personel alımının yapıldığı görülüyor peki pozisyonlar ile detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Turkcell ve Grup Şirketleri
En Az Mezuniyet: Lise
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
Farklı Pozisyon Sayısı: 135'e Yakın

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Turkcell ve Grup Şirketleri tarafından ilan edilmiş pozisyonlara bakıldığında ilgili firmanın yurt geneli yüzlerce personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir?

Proje Yöneticisi
Analist (Ürün Yöneticisi);
Lokasyonu Takım Lideri
Etkileşim Tasarım Uzmanı
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Veri Girişi Takım Lideri
Vardiya Planlama Uzmanı
Helpdesk Uzmanı
Raporlama Geliştirme Uzmanı
Servis Destek Uzmanı
Veri Merkezi Destek Uzmanı
Bilgi Teknolojileri-Yardım Masası Uzmanı
Eğitmen
Superonline Satış Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

BAŞVURULAR NASIL GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

Turkcell ve grup şirketleri 35'e yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda yer alan linke girmesi, pozisyonlar hakkında bilgi edinmesi ve niteliklerine uyum sağladığınız pozisyonlar için başvurularınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

https://goo.gl/9yvzTw 
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYIN

Editör: TE Bilisim