Mobil teknolojileri veri iletişimi, alanında Türkiye'nin en köklü firmalarından bir tanesi olan Türkcell tecrübesiz personel alımları yapacak. Bilindiği gibi 1994 yılında kurulan ve en fazla abone sayısını üzerinde barındıran diğer yandan Ukrayna, Kıbrıs, Belarus gibi 4 farklı ülkede de faaliyetlerini sürdüren Türkcell'in mevcut durumda 12 bin çalışanı bulunUyor. İhtiyaç bulunan kadrolarda personel alımlarını sürdürecek olan Türkcell'in yeni açıkladığı ilanlara ait detayları aktarmaya devam ediyoruz.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMLARI YAPILACAK;

Türkcell iletişim merkezleri ve Grup şirketi üzerinden özellikle büyük şehirlerde çok sayıda teknik personel istihdamları yapılacak. Buna göre verimlilik yönetimi uzmanı, insan kaynakları uzmanı, finansal operatör, part time çağrı merkezi temsilcisi, Kıdemli Sap Uzmanı, Bilgi teknolojileri destek uzmanı, idari işler personeli, çağrı merkezi görevlisi, süper online müşteri temsilcileri kadrolarında alımlar yapılacak.

Adaylar başvuru şartlarında en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları yeterli olacak. Satış ve pazarlama departmanlarında görevlendirilecek personellerin satış süreci ve ikna süreci uygulaması istenilecek. Teknik kadrodaki alımalarda ise adayların istenilen teknik okullardan mezun olmaları, gerekli olan iş tecrübesinde olmaları Office programlarına hakim olmaları, erkek adayların askerliğini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

ALIMLARIN YAPILACAK KADROLAR ŞU ŞEKİLDE;

Verimlilik Yönetimi Uzmanı
Teknik Hizmetler Müdürü
Bordro ve Yasallar Uzmanı
Kanal Deneyimi ve Operasyon Geliştirme Uzmanı
Bilgi Teknolojileri Bursa Yerinde Destek Uzmanı
Kıdemli SAP Uzmanı (BPC/BW)
Erzurum İdari İşler Uzmanı
Mobil Servis Operasyon Uzmanı
Şebeke Veri Merkezi Operasyonları Uzmanı
Satışın Ev Hali Tele Satış Müşteri Temsilcisi
Superonline Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Bilgi Teknolojileri Artvin Yerinde Destek Uzmanı
Rusça Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Ankara, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, İzmir, Trabzon, Şanlıurfa, İstanbul(Asya) ...
Bursa Lokasyonu Takım Lideri
Bordro Asistanı

Başvurular için aşağıdaki bağntıdan başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru adresi: http://bit.ly/2DgzBIN

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim