Telekomünikasyon şirketleri arasında yer almakta olan Turkcell ve Grup Şirketleri açık pozisyonları için ilan etmiş oldukları açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımları gerçekleştirmektedir. Buna göre Turkcell ve Grup Şirketlerinin ilan ettiği pozisyonlara bakıldığında yüzlerce personel alımının yapıldığı görülmektedir.

Turkcell ve Grup Şirketleri interaktif iş ilan siteleri aracılığı ile 125'e yakın kadro için açık pozisyonu kamuoyuna duyurdu ve bu pozisyonlar için personel alımı başvurularını kabul ediyor. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlar için personel alınacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Turkcell ve Grup Şirketleri
Açık Pozisyon Sayısı: 125'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK


Turkcell ve Grup Şirketleri ilan etmiş olduğu 125'e yakın kadroya personel alıyor. Peki hangi pozisyonlara personel alınacak.
SATIN ALMA UZMANI
YAZ STAJI
DAVA YÖNETİMİ AVUKATI
ÜRÜN YÖNETİCİSİ
ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ (ENGELLİ)
SATIŞ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
EĞİTİM UZMANI
SATIŞIN EV HALİ-TELESATIŞ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ

BAŞVURULAR

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere 125'e yakın açık pozisyon için Turkcell ve Grup Şirketleri personel alımı yapıyor. Başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki linki takip ederek ilgili pozisyonlar için aranan şartları öğrenmesi ve uygun pozisyonlara aynı kanal üzerinden müracaat etmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
https://goo.gl/Vv5OBE
Editör: TE Bilisim