Turkcell Şirketler Grubu ülkemizin en büyük yatırımlarını yapan operatör hatlarından bir tanesidir. Bünyesine kattıkları nitelikli personeller ile hız kesmeden büyümeye devam eden ve bütün noktalarda telefonların full çekmesi için yatırım yapan Turkcell Şirketler Grubu bu senede alım yapmaya devam etmektedir. Kendi kurumsal profili ile verdiği ilanlara bakıldığında geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de lise, ön lisans ve lisans mezunlarının tamamına farklı pozisyonlarda çalışmak üzere kadro verecek.

Kaç Personel Alınacak

Turkcell Şirketler Grubu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu peki kaç kişi alınacak. Şirketin ilan sayfasını incelediğimizde şuan aktif 139 pozisyonun boş olduğunu ve buralara başvuruların devam ettiğini görebilmekteyiz. Ancak yıl sonuna kadar boş kadrolar doldurulmaya devam edecek ve toplam alınacak personel sayısı giderek artacak.
İlanları incelediğimizde İstanbul, Ankara ve İzmir gibi Büyükşehirler başta olmak üzere Türkiye'nin pek çok noktasına personel alımları devam ediyor.

Kimler Başvurabilir

Turkcell Şirketler Grubu bünyelerinde istihdam etmek üzere 139 personele iş imkanı vereceğini duyurdu peki bu ilanlara kimler ve hangi nitelikte ki personeller başvurabilir.
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Minimum lise)
Superonline Müşteri Temsilcisi (Minimum lise)
Genel Başvuru-İdari Kadro (Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezunu)

Yukarıda adı geçen pozisyonlara kılık kıyafetine önem veren, erkekler için askerlik sıkıntısı olmayan, diksiyonu iyi ve ikna kabiliyeti yüksek olan kişiler alınacak. Minimum lise olarak belirtilen pozisyonlara ise ön lisans ve lisans bölümleri de başvurabilecek. Şirketin daha fazla ilanı ve ilanlara başvuru yapmanız için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/turkcell-ve-grup-sirketleri-is-ilanlari-c2931-p21215/#tblFirmaIlanlari
Editör: TE Bilisim