Türkiye’nin en büyük komünikasyon firmalarından biri olan Turkcell ilgili kariyer sitesinde yayınladığı ilan ile en az ilköğretim mezunu olan adaylar arasından 5 iletişim danışmanı ve en az lise mezunu adaylar arasında ise mağaza müdürü alımı yapacaktır. İlgili alımlara ilişkin başvuru şartları ise haberimizin devamında yer almaktadır.

İletişim Danışmanı Alımı

İlgili ilan için adayların en az ilköğretim mezunu olma, Turkcell Akademi İletişim Danışmanı sertifikasına sahip,perakende satışta, tercihen Mobil Telekomünikasyon sektöründe deneyimli,Gelişen teknolojilereözellikle Mobil Telekomünikasyon sektörüne ilgi duyan, Müşteri memnuniyeti ve hedef odaklı çalışabilen, İletişim Danışmanlığı konusunda deneyimli ve tecrübeli, MS Office programlarına hakim olması, erkekler için askerlik ile ilgisi olmama şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Adaylar ilgili merkezlerde kasada ve satış alanında görevlendirilecektir.

Mağaza Müdürü Alımı

İlgili pozisyon için en az lise mezunu olan adaylar arasından ekip yönetimi ve yönlendirme becerisi yüksek, Mağazacılık deneyimine sahip,Satış hedeflerinin gerçekleşmesi doğrultusunda personeli yönlendirip ve motive edebilecek,Ofis programları ve raporlama sistemlerine hakim,GSM ve bilişim sektörüne ilgi duyan adaylar istihdam edilecektir.

Başvuru Şekli

Adaylar firmanınTeknocell Teknoloji Ürünleri Tekstil İnşaat Sanayi alanında istihdam edilecek olup İstanbul’da bulunan şubelerinde görevlendirilecek olup ilgili şartları sağlayan adayların ilanlara online olarak başvuru yapması gerekmektedir. İlan detaylarını öğrenmek ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/2Q8TxEH

Editör: TE Bilisim