Turkcell büynesine yapılacak personel alımları farklı kariyer siteleri üzerinden belirtilen şartlar dahilinde yayınlandı. Adayların belirtilen başvuru şartlarına uymuş olduğu taktirde başvuru yapacağı alımlar için öncelikli olarak ingilizce veya farklı bir yabancı dil bilen personellerin barındıracağını açıkladı. Turkcell bünyesinde yapılacak olan personel alımı için farklı şehirlerde ve farklı pozisyonlarda birçok alım yapılacağı ve bu alımlar için belirlenen genel şartların ve özel şartların önemli olduğu belirlendi.

Başvuru Yapılacak Pozisyonlar

Turkcell bünyesinde yapılacak olan başvurular için alım yapılacak pozisyonlar şu şekildedir; " Çağrı Merkezi Planlama Birim Yöneticisi, Dijital Kanal Yönetimi Uzmanı, Bt Uygulama Operasyonları Takım Lideri, Superonline Satış Account Yönetim Uzmanı, Kıdemli (Aı & Image Vıdeo Pro.) Yazılım Uzmanı, İos Yazılım Uzmanı, Müşteri Yöneticisi/Yönetmeni, Genel Başvuru, Satış Müşteri İlişkileri & Süreç Yönetim Uzmanı, Kıdemli Süreç Ve Veri Mühendisi, Kıdemli Veri Analitiği Mühendisi, Kıdemli Kampanya Ve Tarife Sistemleri Uzmanı, Çalışan Deneyimi Ve İnsan Kaynakları Yöneticisi" olarak belirlenmiştir. Her pozisyon için belirlenen özel şartların yanı sıra Turkcell bünyesinin belirlemiş olduğu genel şartlarda alımlar esnasında önemli alanlardan bir tanesidir.

Genel Başvur Şartları

Turkcell bünyesine yapılacak olan başvuru alımlarında birçok vatandaşın öncelikli olarak Turkcell bünyesinde yer alan başvuru şartlarını kapsıyor olması gerekmektedir. Belirlenen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, istenilen eğitim seviyelerini barındırıyor olmak, yabancı dil seviyesinin yeterli olması, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli soruşturmasının temiz olması, sicilinde suç işlemesine dahil bir belge olmaması, 6 aydan daha fazla cezaevinden kalmış olmaması, erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olması ve pozisyonlar için belirlenen özel şartları kapsıyor olması" adaylardan istenilen genel şartlardandır.

Başvuru Nasıl Yapılır

Turkcell bünyesinde çalışmak ve yayınlanan başvuru şartlarının da gerçekten sizleri kapsadığını düşünüyorsanız başvuruda bulunmak için "https://www.kariyer.net/firmaprofil/turkcell-ve-grup-şirketleri-2931-21215" adresi üzerinden ulaşarak hem başvuru yapabilir hem de belirlenen özel şartları inceleyebilmektesinizdir.

Editör: TE Bilisim