Ülkemizin en iyi operatör firmalarından bir tanesi olarak bilinmekte olan ve her geçen gün alt yapı çalışmalarına verdiği yatırımlar ile müşteri memnuniyetini artırmayı hedeflemekte olan Turkcell yeni müşteriler kazanmaya devam etmekte olup sahip olduğu personel ekibini de geliştirmektedir. Buna göre bir çok kadro ve pozisyon için personel alımı gerçekleştirmekte olan Turkcell yeni ilanlarını kamuoyuna duyurdu. Yayımlanan ilanlara bakıldığında Turkcell'in Türkiye geneli bir çok şehre personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki Turkcell hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, personel alımı ilanlarına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Personel Alınan Kadrolar Nelerdir?

Turkcell tarafından yayımlanan ilanlar kategorisel olarak kullanıcılara duyurulmakta olup ilanların hangi alanlarda yayımlandığı görülmektedir. Buna göre Turkcell tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Ağ Teknolojileri, Bilgi Teknolojileri, Müşteri Deneyimi, Dijital Servisler ve Çözümler, Pazarlama ve Satış pozisyonları için Türkiye'nin farklı şehirlerine personel alımları gerçekleştirilmektedir. Peki bu ilanlara adaylar nasıl başvuru yapabilir? (Ek olarak yurt geneli Turkcell şubelerinde istihdam etmek isteyen adayların İŞKUR üzerinden yayımlana ilanları takip etmesi ya da şube ile irtibat kurması gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Turkcell'in yukarıda yer almakta olan pozisyonlarına başvuru yapmak isteyen adayların hemen aşağıda sizler için sunduğumuz linki takip ederek pozisyonları görüntülemesi ve kaydını oluşturarak CV'si üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://bit.ly/32sexdA

Editör: TE Bilisim