Turkcell 3851 personel alımı yapacak. Dünya geneli etkisi altına alan bu yeni tip koronavirüs nedeniyle 2020 yılının ilk 6 ayında person istihdamları farklı sektörlerde daha çok arttı.

Türkiye'nin 3 büyük operatör şirketinden biri olan Turkcell yeni tip koronavirüs salgını boyunca personel istihdamı için 2020 yılının ilk 6 ay boyunca 3149 yeni istihdam sağlandığını açıkladı. Turkcell personel alımı ilanlarını tüm hızıyla 2020 yılı sonuna ve devam ettirecek. İnsan kaynakları departmanından, Finans, bilgi ve iletişim birimlerinden pazarlamaya kadar pek çok alanda yapılacak. Personel alımlarının 2020 Yıl sonuna kadar ne kadar gerçekleştirileceği açıklayan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan yaptığı açıklamadan 2020 yılında hedeflerinin toplamda 7000 kişi almak olduklarını açıkladı.

KADIN İSTİHDAMI VE GENÇ YETENEK ALIMI!

Pandemi döneminde işe alım sürecinde yapay zeka teknolojinin üst seviyede kullanıldığını yeni mezun işe alım sürecinde yapay zeka aracılığıyla adayların duygu ve durumlarını değerlendirilmesinin yapıldığını açıkladı. İşe alım sürecinde yapay zekayı fazlasıyla kulandıklarının aktaran Murat Erkan Turkcell'in gençlere iş kapısı açtığını ifade ederek önceliğin kadın istihdamı olduğunu ifade etti. Genç yetenek programı ile 150 genç yetenek Turkcell ailesine katkı sağlayacak. 200 stajyer iş imkanı bulacak. Kadın personel alımına yönelik yeni projede kadın istihdamı projesi ile farklı nedenlerle çalışamayan kişileri ifade etti.

3851 PERSONEL ALIMI;

Özetle Turkcell 2020 Yıl sonuna kadar 3851 personel alımı daha gerçekleştirilecek. Bu alımlardan birçoğu genç yetek ve kadın adaylara ayrılacak. Yeni ilanları kariyer Portalı üzerinden halen açıklamaya devam ediyor. Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz

Editör: TE Bilisim