Ülkemizin önde gelen üretici firmalarından olan Türk Traktör 1954 yılında hizmetlerini sürdürmüş başarılı şekilde grafiğini devamlı olarak artırmış ve şu anda 90 civarı ülkeye ihracat yaparak her sene kazancını ciddi miktarlarda artırarak başarılarına devam etmektedir.

Aralıklarla açık pozisyonları için Türk Traktör personel alımı gerçekleştirmekte olup ilanlarını kendisi hazırlamakta ve kamuoyuna duyurulması için kariyer sitelerine gönderilmektedir. Yeni ilanlara bakıldığında Türk Traktör'ün çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir, adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Türk Traktör açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre bilgi güvenliği uzmanı, hukuk asistanı, iş sağlığı güvenliği mühendisi, sistem mühendisi, SAP uzmanı, üretim bakım mühendisi, teknik eğitim uzmanı, servis teknisyeni, endüstriyel kontrol uzmanı gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türk Traktör yukarıda verilmiş olan kadrolar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre öncelikle adayların https://goo.gl/jbCE1g linkini kopyalayarak tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından tüm pozisyonları görüntüleyen adaylar nitelikler hakkında bilgi sahibi olması ve uyumlu ise yine aynı kanal üzerinden başvurularını Türk Traktör firması için gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim