1954 yılından beri Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Türk Traktör, Ankara'nın en bilinen firmaları arasında yer alamkta olup üniversite mezunlarının dahi sıklıkla takip ettiği firma konumundadır. Türk Traktör firması diğer firmalara göre farklı şekilde personel alımı gerçekleştirmektedir. Genel olarak başvuruları bir merkezde toplamaya özen gösteren Türk Traktör firması bazen açtığı kurum sınavına adayların katılmasını istemekte ve bu sınavdan alınan sonuçlar ile personel alımları gerçekleştirilmektedir. Türk Traktör firmasının resmi intenret sitesinde bulunan ilanlar bölümünde açık pozisyonlar belirtilmekte olup yine aynı açık pozisyonlar interaktif iş ilanları sitelerinde de bildirilmektedir. Türk Traktör firması yayınladığı ilanlar ile toplam 26 personel alımı gerçekleştirecek.

26 Personel Alımı Başladı

Türk Traktör firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 26 personel alımı yapacak. Peki bu kadrolara kimler başvurabilir. Her pozisyon için farklı nitelikler aranıyor olsa da genel olarak nitelikler şu şekilde sıralanmaktadır.

Pozisyona göre gerekli bölümlerden mezun
Pozisyona göre gerekli bilgilere ve sertifikalara sahip
Bazı pozisyonlar için ileri derece ingilizce bilen
Erkek adaylar için askerlik sıkıntısı olmayan
Pozisyona göre 2 ila 5 yıl tecrübeli
İşine sadık ve yoğun çalışmaya yatkın

Yukarıda beliritlmiş olan nitelikler her pozisyon için aranmıyor olsa da genel olarak yukarıda adı geçen nitelikler aranmaktadır. Sizlerde eğer Türk Traktör firmasında çalışmak istiyorsanız başvurunuzu hemen yapmalısınız. Çünkü Türk Traktör firması özellikle Ankara'da tanınır bir marka olduğu için her gün beklenenden daha fazla müracaat gelmektedir. Başvuru için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/turktraktor-is-ilanlari-c17827-p8591/
Editör: TE Bilisim