Türk telekom İŞKUR üzerinden personel alımı yapacak!

Meslek Yüksek Okulların önlisans bölümlerinden mezun olan adayların Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilişim-Yönetim, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektronik, Elektronik Haberleşme, Elektronik Teknolojisi, Elektrik Enerjisi, Üretim İletim ve Dağıtım Endüstriyel Elektronik Endüstriyel Otomasyon, Ev Cihazları Teknolojisi, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, İklimlendirme-Soğutma, İnternet Programcılığı ve Ağ Teknolojileri, İnşaat, Kontrol Sistemleri Teknolojisi, Makine Mekatronik Telekomünikasyon, bölümlerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği alımlarda engelli kadrosunda talebe uygun olarak adayların abşvuru yapması istenildi. yaş aşrtında 30 yaşından gün almamış olmak gerekmektedir.

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMI;

Diğer alımlarda ise Elektrik teknikeri mesleğinde istihdam edilmek üzere önlisans mezunu adaylar alınacağı açıklandı. İŞKUR üzerinden adaylara duyurulan ilanda 27 Kasım tarihine kadar başvuru yapılması gerektiği açıklandı. Elektronik haberleşme telekomünikasyon teknikeri ile elektrik teknikeri kadrosundaki alımlar için başvurular 22 Kasım ile 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Ayrıca her iki ilana da engelli kadrosundaki adayların başvuru yapabileceği açıklandı.

İlanlara erişmek için İŞKUR açık iş ilanları sayfasından 00004721386 ve 00004733465 ilan no ile arama yapmaları yeterli olacaktır.

Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. 

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim