Türk Telekom firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere her sene çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Firma lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yaptığı gibi aynı zamanda engelli adaylar içinde genel pozisyonunu oluşturmuştur. Boş pozisyonların doldurulması ve nitelikli personel alımının artırılması için kontenjan arayışı yapan firma yeni yayınladığı bildiri ile çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türk Telekom firması personel alımı yapacak peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek. Yayınlanan iş ilanları incelendiğinde;

Müşteri Temsilcisi AssisTT A.Ş.
Mobile Voice Product Manager Türk Telekomünikasyon A.Ş.
Çagrı Merkezi Müşteri Temsilcisi  AssisTT A.Ş.
Müşteri Elde Tutma Çağrı Merkezi Kanal Yön. Uzmanı
Kurumsal Fatura Kontrol ve Deneyimi Uzmanı
Müşteri Bağlılığı Yönetimi Kıdemli Uzmanı
Bilgi Teknolojileri Mimarı

Yukarıda adı geçen tüm pozisyonlar için personel alımının yapılacağı görülmektedir. Tüm ilanlara bakıldığında ise toplam 114 personel alımının yapılacağı görülmekte olup Türk Telekom firması her pozisyon için ayrı ayrı nitelikler belirlemiş durumda. Genel olarak nitelikler incelendiğinde erkek adaylar için askerlik sorunun olmaması istenmekte olup kişinin diksiyonunu düzgün olması, ikna kabiliyetinin bulunması, yoğun tempoda çalışmaya müsait olması, sağlık sorununu bulunmaması gibi niteliklerde aranan şartlar arasındadır. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linke tıklayabilir.

http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421
Editör: TE Bilisim