Türk Telekom Personel Alımı ve İş İlanları

Türk Telekom personel eleman alımı gerçekleştiriyor. Türk Telekom bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda, Tecrübeli veya Tecrübesiz adaylar alıyor. Sizde Türk Telekom ailesine katılmak için haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Yıllardan beri ülkemizin iletişim ve haberleşme alt yapısını kusursuz bir şekilde bizlere sunan Türk Telekom, her geçen gün yeni hizmetleri ve gelişen kalitesiyle bizlerin karşısına çıkmaktadır. Ülkemizde her noktada bir şubesi bulunan Türk Telekom, milyonlarca kişinin haberleşmesi için gerek alt yapı çalışmalarıyla gerekse hizmet kalitesiyle bizleri memnun etmek adına var gücüyle çalışmaktadırlar. İletişime olan mecburiyetin doğurduğu sebepten dolayı, her an kullanıcılara hizmet verebilmek adına, Türk Telekom kuruluşu, yıl içerisinde birçok kez personel alımlarına gitmiştir. Bu personel alım ilanlarını gerek resmi internet sitesi üzerinden gerekse Türk Telekom Şubeleri’ nden duyurmaktadırlar. Ayrıca Türk Telekom, Avea’ nın % 81’ lik hissesine sahiptir. Bunu da göz önünde bulundurursak, gün içerisinde birçok yeni iş ilanlarıyla karşılaşmak zor olmasa gerek.

2016 YILINDA TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMI YAPACAK MI ?

2016 yılına girmemizle beraber Türk Telekom, defalarca personel alımlarına başvurmuştur. Şuan 2016 yılının sonlarına gelmemize rağmen Türk Telekom’ un açıklamış olduğu resmi verilere göre 139 adet açık pozisyonda tekrar personel alımları yapılacaktır. Yapılacak olan bu personel alımlarının büyük bir çoğunluğu İstanbul ilinde yapılmaktadır. Bunun yanı sıra Ankara, Şanlıurfa, Diyarbakır, Çorum, Rize, Karaman, Ordu, Adana, Kayseri ve Burdur illerine yönelikte alımlar gerçekleştirilecektir. Görüldüğü üzere birçok açık pozisyonda iş ilanları bulunmaktadır. Eğer sizde Türk Telekom ailesine katılmak istiyorsanız, tecrübeli olduğunuz pozisyonlarda yer alan personel alım ilanlarına başvurabilirsiniz.

AÇIK POZİSYONLARDA ÇALIŞACAK KİŞİLERDE ARANAN ŞARTLAR NELERDİR ?

 

Öncelikle iyi bir diksiyona sahip olmalısınız. 18 yaşından küçük ve 30 yaşından da büyük olmamanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra telefonda etkili konuşabilen ve iletişim kurabilen, ikna yeteneğine ve analiz yapabilme yeteneğine sahip, iş kalitesini önde tutup müşteri odaklı çalışabilmek, erkek adaylar için askerliğin yapılmış olması ya da 2 yıllık bir tecil süresini geçerli olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra aranan personellerde başvurdukları pozisyonlara göre farklı kriterlerde aranmaktadır. Bunların yanı sıra bilgisayarı iyi bir şekilde kullanabilmek ve MS Office programlarına hakim olmak, sizleri diğer adaylara göre bir adım daha ön plana çıkaracaktır.

Türk Telekom İş İlanlarına Başvuruda Bulunmak için Alt Kısımdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/

Editör: TE Bilisim