Ülkemizin sabit hatlarında operatör olarak kullanılan ve yaygın ağı ile Türkiye'nin bir numaralı markası haline gelen Türk Telekom personel alımı yapmaya devam ediyor. Avea ve TTNET'i tek bir marka da birleştiren firma şuanda Türk Telekom adı altında yatırımlarını yapmaya devam ederken nitelikleri personel alımları ile şirketin büyüme oranını her sene artırmaya çalışmaktadır. İnternet, Sabit Hat ve Cep Telefon Hatları konusunda çalışma yürüten firma yeni satış personelleri ile daha büyük hedeflemeleri yapmaktadır.

Hedeflerin büyümesi ve şirketin daha iyi noktaya gelmesi için personel alımlarına devam eden firma yeni yaptığı açıklama ile bünyesinde istihdam etmek üzere satış yöneticisi ve satış temsilcisi personeli alacağını duyurdu

Kimler Başvurabilir

Türk Telekom Anonim Şirketi yaptığı açıklama ile bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki kimler başvurabilecek.
B Sürücü ehliyeti olmask
İşini yapmaya sağlık engeli olmaması
Tecrübeli veya tecrübesiz olmalı
Kılık kıyafetine önem vermeli
İkna kabiliyeti yüksek ve diksiyonu düzgün
Ekip çalışmasında başarılı
28 yaşını aşmamış
Erkekler için askerlik sıkıntısı olmayan

Yukarıda adı geçen niteliklere sahip olan adaylar Türk Telekom Anonim Şirketi bünyesinde satış yöneticisi ya da satış temsilcisi pozisyonunda çalışabilecek. Başvuru yapmak isteyenler aşağıda ki linki takip edebilir.

www.kariyer.net/is-ilani/turk-telekomunikasyon-a-s-bolge-satis-yoneticisi-1487043
Editör: TE Bilisim