Türk Telekom firması markaları bir araya getirerek daha fazla yatırım yapmaya başladı ve büyüme oranını da bir hayli artırdı. Büyüme oranının artması ile daha fazla personel alım ilanı yayımlaya devam etmekte olan Türk Telekom boş pozisyonların doldurulması daha çok müşteri ile ilgilenebilmesi nitelikli personel alımları yapmaktadır. Resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı yapmakta olan Türk Telekom firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlarda istihdam etmek üzere kaç personel alımı yapılacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden olan Türk Telekom firmasının yayımladığı ilanlara göre firmanın personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılacak.

Müşteri Temsilcisi
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Sistem Destek Uzmanı
Yabancı Dil Müşteri Temsilcisi
Genel Başvuru
Tele-Satış Müşteri Temsilcisi
IVR Sistemleri Uzmanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Türk Telekom firması 50'ye yakın farklı pozisyon için personel alımı yapmaktadır. İnteraktif iş ilanları sitelerine eklenmiş olan ilanlar sürekli olarak güncellenmekte ve başvuruları dolan pozisyonlar kaldırılarak yeni pozisyonlar eklenmektedir. Başvuru yapmak, pozisyonlar hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/
Editör: TE Bilisim