Türk Telekom bünyelerinde ki açık pozisyonların doldurulması için çok sayıda memur personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar hakkında duyuru yapmakta olan Türk Telekom resmi internet sitesi aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonlarını duyurmaktadır.
Türk Telekom tarafından interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan açık pozisyonlara bakıldığında çok sayıda memur personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için pe4rsonel alımı yapılacak. Müracaat edecek adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK

Türk Telekom interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 30'a yakın farklı kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Müşteri Temsilcisi
Engelli Müşteri Temsilcisi (Engelli)
Ölçme Değerlendirme Uzmanı
IVR Sistemleri Uzmanı
İst.-Yabancı Dil Müşteri Temsilcisi (THY Projesi)
Test Analisti
Tele-Satış Müşteri Temsilcisi

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere Türk Telekom 30'a yakın farklı kadro için memur personel alımı gerçekleştirmektedir.

AÇIK KADRO: 30'A YAKIN

Türk Telekom firması interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 30'a yakın açık kadrosunu duyurdu ve bu pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda bulunan linki takip etmesi ve uygun pozisyon için aranan nitelikleri öğrendikten sonra başvuru yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/v6qDE7
Editör: TE Bilisim