Yeni iş arayışında bulunan adayların başvuru yapabilecekleri çok sayıda personel alım ilanları açıklanmakta. Bunlardan bir tanesi de Türk Telekom A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere 20'den fazla kadrodaki personel alımı oldu. İŞKUR üzerinden açıklanan eleman alımlarında Türk Telekom firmasında görev almak isteyen adayların nasıl başvuru yapacakları, başvuru şartları neler olduğunu aktarıyoruz.

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMI;

Başvuruları başlayan personel alım ilanında adaylar özellikle başvurularda yaş şartını ve eğitim düzeyi şartları merak etmekteler. İşin olsa ekibi olarak başvuru şartlarını detaylı olarak aktarmak istiyoruz Buna göre adayların ön lisans mezunu olmaları yeterli olacak. Başvurularda Bilgisayar donanım, Bilgisayar programcısı, Bilgisayar teknolojisi ve programcılığı, Bilişim yönetim, Elektrik Elektrik, elektronik Elektronik, Elektronik haberleşme Elektronik teknolojisi, Elektrik enerji üretim, iletim ve dağıtım, Endüstriyel elektronik, Endüstriyel otomasyon, Ev cihazları teknolojisi, Haberleşme, Haberleşme teknolojisi İklimlendirme soğutma İnternet ağ teknolojileri Kontrol sistemleri teknolojisi Mekatronik Teknik elektrik Telekominikasyon kadrolarında alımlar yapılacak. yaş şartında 35 yaşını aşmamış olan adaylar başvuru yapabilecekler. Sürücü belgesi olan aktif olarak araç kullanabilen adaylar başvuru yapması istenildi. Ayrıca erkek adayların askerliğini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden açık iş ilanları sayfasına giriş yapmaları. Cv oluşturmaları gerekmektedir. İlana erişmek için https://goo.gl/1HQgA7 linkini yeni tarayıcıdan açabilirisiniz.

UYARI:

İlgili ilanın geçerlilik süresi dolmuştur. Tüm adayların Dikkatine...

Editör: TE Bilisim