Türk Telekom tarafından yayımlanan başvurulara göre tecrübeli olup olmadığına bakılmaksızın Telekom bünyesinde çalışacak üniversite mezunu adaylar alınacağı açıklandı. Kariyer siteleri üzerinden yayımalnan ilanların halen güncel olduğunu açıklayan Türk Telekom, adayların ellerini çabuk tutması gerektiğini açıkladı. Türk Telekom bünyesinde çalışmak isteyen adayların personel alım başvuruları farklı kariyer siteleri üzerinden 15 Şubat 2019 tarihine devam edeceği bildirirken, genel ve özel başvuru şartlarını karşılamayan adayların başvurularının dikkate alınmayacağı belirtildi.

ADAYLAR için GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Telekom bünyesine yapılacak olan personel alımları için adaylardan istenilen genel başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, en az üniversite mezunu olmak, geçmişte kamuya zarar verecek olayların içerisinde yer almamış olması, kamu haklarının korunuyor olması, devamlı çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemenin bulunmaması, kendi işi için araç ve gereçleri kullanıyor olması, bilgisayar programlarını kullanmayı bilmesi, askerlik hizmetini tamamlamış olması, çalışma ortamına uyum sağlıyor olması, güler yüzlü olması, yüksek motivasyonlu çalışma anlayışı sergilemesi, Network-Wan ve Lan ürünlerinin kurulumu, entegrasyonları konusunda tecrübeli olması,ingilizce biliyorr olması" adaylardan istenilen şartlardandır.

Başvuru yapacak olan adayların https://www.kariyer.net/is-ilani/turk-telekom-veri-merkezi-iletim-planlama-ve-operasyon-uzmani-2198911 link uzantısını Google arama çubuğuna yapıştırarak ilgili ilana ulaşabilme imkanları bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim