Türk Telekom Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlamış olduğu 3 farklı ilan ile Haberleşme Sistemleri Teknisyeni ve güvenlik görevlisi alımları yapacak. Buna göre başvuru şartları ve başvuru tarihlerini aktarıyoruz.

Türk Telekom Tekirdağ ve Eskişehir illerinde bulunan personel ihtiyacını gidermek üzere yayımlanmış olduğu ilanlar ile 22 personel istihdam edecek.

TEKNİSYEN ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Haberleşme teknisyeni başvurularında benzer pozisyonlarda 3 yıl deneyimli olan adayların başvuru yapması istenilmektedir. Meslek yüksek okulların bilgisayar, elektrik, elektrik elektronik, haberleşme, otomasyon gibi bölümlerinden mezun olmak, yaş şartında 30 yaşını aşmamış olmak, aktif olarak araç kullanabilmek, askerlik hizmetini tamamlamış olan 20 kişi alınacak. Adayalar başvurularını İŞKUR üzerinden yapması gerekecek.

BAŞVURULAR;

Türk Telekom teknisyen ve haberleşme personelleri için alımlar İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak siteye giriş yapmaları ardından başvuru işlemlerini Telekom teknisyeni için 27 Temmuz tarihine kadar başvuru yapabilecek. Tekirdağ güvenlik görevlisi için 5 Ağustos,  tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Telekom Teknisyeni alımları için: https://goo.gl/zVa1fF

Tekirdağ güvenlik görevlisi alımları için: https://goo.gl/iyJmHQ

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim