Türk Telekom yıllar öncesinde sadece ev telefon hatlarının operatörlüğünü yapmaktaydı. Yenilikleri ve şirketin hızla büyümesi ile kısa zamanda Türk Telekom NET (TTNET) adı verilen internet kurumu açıldı ve buradan da şirket gelir elde etmeye başladı. Daha sonrasında cep telefon operatörü olan Avea'da TT AŞ'a katıldı ve şirket iyice büyüme gösterdi. Şuanda İnternet, Mobil Operatör ve Sabit Operatör Türk Telekom adı altından erişim sağlanmaktadır. Nitelikli personel alımlarını devam ettiren şirket yeni personel ilanları vermeye devam ediyor.

Kimler Başvuruda Bulunabilir

Türk Telekom Anonim Şirketi bünyesinde istihdam etmek üzere 117 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki kimler başvurabilecek?
Adayların kesinlikle 18 ila 30 yaşı arasında olması gerekmektedir
Lise, Ön Lisans, Lisans ya da Yüksek Lisans bölümlerinden mezun olması gerekiyor
Tecrübeli yada tecrübesiz adayların başvuruları değerlendirilecek
Erkek adayların askerlik ile ilişiği kalmamış olması gerekiyor ya da tecilli olma şartı var.
Personellerin pratik olması ve kurumsal müşterilerin göndereceği belgeleri hemen inceleyebilmesi gerekmektedir
Ofis tarafından üretilen uygulamaların takiplerini yürütecek

Yukarı da açıklanan niteliklere sahip olası gerektiği gibi yapacağı iş konusunda da bilgiler verilmiştir. Bu niteliklere sahip personeller başvurularını yapabilir. Verilecek sosyal haklar ise; maaş + servis + SGK + yemek kartı verilecek. 117 kişilik personel alım ilanına başvuruda bulunmak için aşağıda ki linki takip etmeniz gerekmektedir.