Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Türk Patent Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 55 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre Türk Patent Kurumuna bağlı olan, Tür Sınai Mülkiyet Değerlendirme, Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetler, A.Ş bünyesine 55 kişilik boş kadro ile alım yapacaklar. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemimi tamamlamamış olan adaylar bir an önce başvurularını gerçekleştirmeleri şatttır.

Söz konusu ilana başvurular, 04 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık sona ermekte ve adaylar en geç 22 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını yapmak zorundadırlar. Adaylar başvurularını son başvuru günü en geç 17:30 a kadar Türk Patent Kurumu resmi internet sayfası olan, (http://www.turkpatent.gov.tr) yer alan iş talep formunu elektronik ortamda doldurarak ilan ile istenen belgeleri tam ve eksiksiz olarak pdf formatında [email protected] adresine göndermeleri (max 5mb ve istenilen belge sırasında taratılmış) veya Türk Patent ve Marka Kurumu Genel Evrak Bölümüne imza karşılığında teslim ederek müracaat etmeleri gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Adaylardan genel olarak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlıksorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Üniversitelerin ilgili alım yapılacak bölümlerinden mezun olmuş olmak, Yurtiçi veya Yurtdışı syehat engeli bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak ve Sınai Mülkiyet Danışmanı kadrosu için iyi derecede İngilizce bilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

Adayardan başvuru esnasında bazı begeler talep edilmektedir. Bu belgeler, Resmili İş Başvuru formu, Diploma, Çıkış Belgesi veya Mezuniyet Belgesi, Sınai Mülkiyet Danışmanı kadrosu için ilan edilen Yabancı Dil Belgesi, Sınai Mülkiyet Yazılım Danışmanı kadrosu için ilan edilen programlar için sertifika, T.C.Kimlik Kartı /Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil Bilgisi dir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim