Türk Havacılık ve Uzay Sanayi biriminin bünyesi içerisinde boş kontenjanlarda çalışacak pek çok personel alımı yapılacaktır. Özellikle de Hürküş ve Mili Muharip Uçağı gibi pek çok proje içerisinde yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii üzerine yetiştirilmek üzere personel alımı yapılacaktır.

PERSONEL ALIMII YAPILACAK OLAN POZİSYONLAR

Yalın Üretim Mühendisi, Jet Eğitim ve Hafif Taaruz Uçağı Projesi, Yük Mühendisi,Denge Mühendisi, Uçuş Performans Mühendisi, Aeroelastik Mühendisi, Aerodinamik Mühendisi, Donanım Tasarım Mühendisi, Engelli Personel olarak belirtişmiştir.

ARANILAN GENEL ÖZELLİKLER

Başvuru yapmak istedikleri alana tercihen 1 yıl tecrübe kazanmış olması, Siyah/Yeşil kuşak sertifikasına sahip, TPS, WCM,FUS vb sistemler ile ilgili bilgi sahibi, İyileştirme Felsefesini Benimsemiş, İngilizce seviyesi yüksek olması gerek, Müşteri deneyimi konusunda tecrübeli olması nitelikleri aranmaktadır.

Aranan nitelikle bu şekilde olacağından başvuru yapacağınız alana seçerken nitelikleri bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Son başvurular alanlara göre değişiklik gösterirken, başvuru alacak bölümler ise başvuruları Türk Havacılık ve Uzay Sanayi resmi sitesinden alacaktır.