Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Türkiye’nin önemli girişimlerinden biri olmakla birlikte farklı birçok alanda personel alımları yapmaya da devam ediyor. Kendi kariyer sitesinde başta mühendislik alımında olmak üzere farklı birçok pozisyonda alımlar devam etmektedir. İlgili kadrolar ve başvuruya ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Tesisler Mühendisi

Kurum tarafından yapılan alımda ilgili pozisyonda Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmak,İlgili alanda 2-3 yıl deneyimli,Tezgah/ekipman yatırım faaliyetlerinde, teknik şartname hazırlama konularında bilgi ve tecrübe sahibi,Tesis alt ve üst yapı çalışmalarında bilgili,Çelik konstrüksiyon ve atölye imalat alanında tecrübe sahibi,Teknik resim çizim ve standartları konusunda bilgi sahibi şartlarını personel alımı yapılacaktır.

Makine Bakım Mühendisi

İlgili pozisyon için başvurmak isteyen adayların Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun,İyi derecede İngilizce bilen,Mekanik Bakım süreçleriyle ilgili min 3yıl tecrübe sahibi,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak,MS Office uygulamalarını etkin olarak kullanabilmek şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Emniyet Yönetimi Mühendisi

Adayların bu pozisyon için Havacılık ve Uzay, Uçak, Uzay, Elektrik/Elektronik, Makine veya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, üretim, Kalite ve/veya Uçuş ve Yer İşlemleri süreçleri hakkında bilgi sahibi olmak,Yazılı ve sözlü iletişim becerileri yüksek,İlişki ve stres yönetimi becerisine sahip olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yapay Zeka Mühendisi

İlgili pozisyon için adayların, Üniversitelerin Elektronik / Elektrik-Elektronik / Bilgisayar / Yapay Zeka / Yazılım Mühendisliği / İstatistik / Matematik bölümlerinden mezun olmak,Yazılım geliştirme / Yapay Zeka / Veri Analitiği / Görüntü İşleme projelerinde tecrübe sahibi olmak,Python, R, C/C++ programlama dillerinde deneyim sahibi, İyi derecede İngilizce bilmek (IELTS 6,5+, TOEFL 84+, TÖMER 79+) şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Bunun yanı sıra MRB/CA Kalite Mühendisi, NC (Nümerik Kontrol) ve Otomasyon MühendisiSystem Installation Design Engineer TF-X, Hava Aracı Ağırlık ve Denge Mühendisi TF-X, Hava Aracı Konfigürasyon Tasarım Mühendisi TF-X, Hasara Dayanım Mühendisi TF-X, Ürün Teminatı Mühendisi/Uydu Projeleri, Yazılım Geliştirme Mühendisi, Proses Kontrol Mühendisi, Dişli Üretim Teknisyeni olmak üzere diğer tüm ilanlara ulaşmak için: https://bit.ly/2VmYxI0