Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Kurumu'nun resmi internet sayfasından personel alımına ihtiyaç duyulan boş kontenjanlar yayınlandı. Yaımlanan açık pozisyonlara başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru formlarını doldurmasıyla bu pozisyonlara başvuru da bulunabilecekler.

KURUM İÇERİSİNDE İHTİYAÇ OLAN AÇIK POZİSYONLAR

Türk Havaclık ve Uzay Sanayi Kurumu'nun yayınlamış olduğu açık pozisyonlar şu şekilde; Yalın Üretim Mühendisi, Jet Eğitim ve Taaruz Uçağı Projesi, Milli Uydu Projeleri, Yük Mühendisi, Ağırlık ve Denge Mühendisi, Uçuş Performans Mühendisi, İtki Aerodinamiği Mühendisi, Aeroelastik Mühendisi, Aerodinamik Mühendisi, Donanım Tasarım Mühendisi, Aviyonik Yazılım Geliştirme Mühendisi, Aviyonik Yazılım Doğrulama Mühendisi, Engelli Personel (Teknisyen) olarak açık pozisyonların başvuruabilecek bölümleri açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI 

Başvuru yapılacak açık pozisonlar için istenien şartlar her pozisyon için farklı olsa da bizler sizlerden istenen genel başvuru şartlarını derleyerek haberimize yansıttık. Genel başvuru şartları şu şekildedir; Türkiye Cumhuriyeti vatadnaşı olması, herhangi bir sağlk problemi bulunmaması, vardiyalı ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek olması adaylardan istenilen genel şartlardandır. 

Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını pozisyonların açıklanmış olduğu resmi internet sitesi üzerinden yapabileceklerdir.

Editör: TE Bilisim