Türk Hava Yolları THY yeni mezun ve son sınıf öğrencileri için yeni personel alım ilanları açıkladı!

Öğrenimlerini yeni tamamlayan yada son sınıfta bulunan öğrenciler iş tecrübelerinin bulunmaması nedeniyle iş bulmakta zorluk çektiklerini belirtmekteler. Adaylar başvuru şartlarında tecrübe şartı nedeniyle alımlarda elendikleri ve yeni iş bulmaları zor olduklarını aktarmaktalar. Dünyanın en prestijli havayolları firması bu adaylar için yeni ilanlar açıkladı. İşin olsa ekibi olarak ilan başvuru şartları ile diğer detayları aktarıyoruz.

THY YENİ MEZUNLAR İÇİN ALIM;

Türk Hava Yolları yeni işe alım sürecinde geliştirdiği yetenek programı ile üniversitelerin son sınıflarında öğrenimlerine devam eden öğrenciler için, yeni mezun olanlar adaylar için yüksek lisans öğrencileri için alım yapacak. Yeni mezunlar için mezun olduktan sonra en fazla 2 yıl geçmemiş olması gerekiyor. Yüksek Lisans mezunları için ise 3 yıl geçmemiş olması istenilmektedir. Adayların iyi derecede İngilizce bilmeler gelişimine önem vermeleri, fikir üretebilmeleri, takım çalışmasına yatkın olmaları istenilmektedir.

HANGİ ALANLARDA GÖREV ALACAKLAR;

Kalite & Teknik, Mali, Operasyon, Planlama, Pazarlama & Satış, Turkish Cargo, Yatırım & Anlaşmalar, insan Kaynakları ve Destek Üniteleri alanlarında Take Of programlarına katılım sağlanabilecek.

Başvurular internet ortamından yapılacak ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/2HOnUh9

Yukarıdaki linki kopyalamak ve yeni tarayıcıdan açmak gerekmektedir.

Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulama ve sosyal medya hesapları;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim