Türk Hava Yolları Genç Yaştaki İşsizler için personel alımları yapacak.

THY, Avrupa’nın en prestijli kurumları arasında bulunuyor. Bu bağlamda iş ve meslek arayışında bulunan pek çok aday bu kurumda görev almak istemekteler. Farklı eğitim düzeyinde bulunan adaylardan lise, önlisans yada lisans mezunu olan adaylar için çok sayıda personel alımları THY’de açıklandı.

Türk Hava Yolları firmasında çalışmak isteyen adaylar a müjdeli haberi veriyoruz. En çok başvuru alan kurumlar arasında yer alan THY, tecrübeli ya da tecrübesiz adaylara yönelik olarak aldığı başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Hangi kadrolarda alımlar yapılacak?

THY HANGİ KADROLARDA ALIMLAR YAPACAK;

Açıklanan ilanlarda Aırstartet 2020, ve Anadolu Oart Time 2020 ilanları için yeni mezun ve öğrencilere yönelik, Uluslar arası çalışanlar için International Career Opportunities at Turkish Airlines unvanında açık bulunan kadrolar için alımlar yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

• T.C. vatandaşı olmak,

• Adli Sicil, adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,

• Yaş şartında: 01.01.1994 ve sonrasında doğmuş olmak,

• Eğitim şartlarında: En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3.sınıf öğrencisi olmak ve olduğunu belgeleyebilmek,

• Adayların okudukları okullarda ; 100’lük sistemde en az 70, 4’lük sistemde en az 2,72 genel not ortalamasına sahip olmak ve olduğunu belgeleyebilmek,

•Yabancı Dil şartlarında İyi derecede İngilizce bilmek ve yapılacak olan yabancı dil İngilizce sınav veya mülakatında başarılı olmak gerekmektedir.

Aırstarter BT ilanına göre  Bilgisayar Mühendisliği Fakülerinden mezun olan adaylar bu alımlara başvuru yapabilirler. Buna göre 18 yaşını tamamlamış olmak ve 19 yaşından gün almış olmak, İstanbul ve Ankara illerindeki ofislerde en az 2 gün çalışabilecek durumda olmak ve hafta da 30 saat çalışabilmek, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak gerekli olan başvuru şartları arasında yer alıyor. Adaylara yabancı dil sınavı yapılacak ve bu sınavdan başarılı ola gerekli olacak. Kısmı süreli göerv alacak adayların Temmuz 2021 tarihinde mezun olabilecek durumda olmaları ve son sınıf öğrencisi olmaları gerekmektedir. Office programlarına hakim olmak aranan diğer başvuru şartları arasında yer alıyor.

İlanlara erişmek için https://careers.turkishairlines.com/ adresi üzerinden detaylara erişebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim