Türkiye genelinde istihdamlar devam ediyor. Müşteri temsilcisi alanında Türksat personel alımı ilanı açıkladı. İlannın detaylarına göre başvuru yapacak adaylardan en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir. Türk Hava Yolları yabancı dil bilgisine sahip adaylar için lise mezun olan telefonda etkili iletişim kurabilecek adaylar arasından personellerin alımını gerçekleştirecek.

THY LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI;

Adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları, İspanyolca, Fransızca ve Almanca ile İngilizce bilgisinin olması, diksiyonu düzgün olmak, zaman yönetimi konusunda hassas olan, vardiyalı çalışmaya uygun, office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, erkek adaylarına askerliğini 2 yıl ertelemiş olmaları, İkamet şartlarında ise İzmir ilinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

TÜRKSAT MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ PERSONELİ ALIMI;

Office programlarını kullanabilen ve zaman yönetiminde hassas, vardiyalı çalışabilecek, Lise mezunu, telefonda etkili iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün, Adayların son bir ay içerisinde SGK kaydının olmaması istenilmektedir.

Yukarıda açıklanan iki farklı kuruma lise ve dengi okullardan mezun olan ve müşteri temsilcisi kadrosundaki alımlara başvurular telekomünikasyon alanında en büyük ve prestije sahip olan şirketlerden bir tanesi olan AssisTT tarafından başvuru yapılacaktır.

İLANLAR;

Türksat kurumuna ait ilan: https://bit.ly/336cnm8 Türk Hava Yolları Kurumunda görevlendirilecek olan personeller için gerçekleşecek alımlara ait ilan: https://bit.ly/3i3Omjx  linklerini yeni tarayıcıdan açmak gerekmektedir. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim