Ülkemizin ve Avrupanın en büyük hava yolu şirketleri arasında gösterilmekte olan Türk Hava Yolları kafilesini güçlendirmeye devam ederken açık bulduğu pozisyonları da doldurmaya devam etmektedir. Buna göre THY tarafından ilgili ilanlar resmi kariyer sayfası aracılığı ile duyurulmakta olup adaylar buradan müracaatlarını gerçekleştirmektedir. Türk Hava Yolları tarafından hazırlanarak kamuoyuna duyurulan son ilana bakıldığında uluslararası çalışacak personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki THY'nin bu ilanında hangi şartlar aranıyor adaylar müracaatlarını nasıl yapacak?

İLAN DETAYLARI ve BAŞVURU BİLGİLERİ

Türk Hava Yolları uluslararası çalışan sekmesi üzerinden geçtiğimiz ay ilan yayımladı ve halen müracaatlar devam ediyor. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre en az lise mezunu olmak, iyi derece yabancı dil bilmek, Sivil havacılık veya turizm alanında deneyimli olmak, sorumluluk duygusuna sahip, takım çalışmasına yatkın gibi şartlar aranmakta olup başvuru yapacak olan adayların https://bit.ly/2PPA3Er linkini takip ederek müracaatlarını yapması gerekiyor.

Başvurular hangi tarihe kadar alınacak bilinmiyor ancak müracaat etmek için hemen yukarıdaki linki adayların kullanması gerekmektedir. İlgili şartları sağlayan adayların en kısa süre içerisinde müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.