Ülkemizi Dünya' da temsil eden önemli firmalardan birisi olan Türk Havayolları (THY) bünyesine yeni personelleri katmaya hazırlanıyor. THY bünyesinde personel olarak görev almak isteyecek gençlere yönelik ilanlar yayımlanmaya ve başvuruları alınmaya başladı. Türk Hava Yolları personel alımına başvuracak kişilerin; yeni mezun, öğrenci veya mezun oluş tarihinden itibaren en fazla 3 yıl geçmiş kişilerin başvuru yapmalarına olanak tanınacaktır. Bu bağlamda, programın adından da anlaşılacağı üzere genç yetenek programına alımlar başlamıştır. THY tarafından yapılan duyuruda başvurulara ve süreçlere yönelik bilgilendirmeler kamuoyuna aktarılmıştır. THY ilanlarına başvuru yapacak adayların, aşağıda yer alacak tarihlere dikkat etmelerini önermekteyiz. Ek bir tarih ya da hak tanınması söz konusu olmayacaktır.

THY tarafından yapılan duyuruda ilana başvuruların beklendiği aktarılırken, gençlerin yetiştirilmesinde önemli bir ilan olduğu da belirtiliyor. THY personel alımı için aşağıdaki tarihler arasında başvurular, resmi web adresi üzerinden alınacaktır.

KADROLAR VE MESLEK GRUPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Online başvuru: 1 Şubat-4 Nisan 2019

Online İngilizce ve Genel Yetenek Sınavı: 12 Nisan-14 Nisan 2019

Genel Yetenek ve İngilizce Sınavı: 27 Nisan

Grup Mülakatları: 10 Haziran-28 Haziran 2019

Kişilik Envanteri: 3-4 Temmuz 2019

Mülakatlar: 15 Temmuz-26 Temmuz 2019

MEMUR PERSONEL ALIMLARI CEP TELEFONUNUZA GELSİN

Tüm memur alımlarını ilk öğrenen siz olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirmeyi ve telefonlarınıza yüklemeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız
Android> Tıklayınız

Instagram' da ilanlara ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim