Türk Hava Yolları yaptığı doğru yatırımlar ile ülkemiz başta olmak üzere pek çok ülkede en tanınan hava yolları şirketlerinden bir tanesi olmaktadır. Her gün farklı şehirlere ve ülkelere binlerce sefer düzenleyen Türk Hava Yolları müşteri ilişkilerini iyi tutup, müşteri memnuniyeti prensibini izleyerek her geçen sene daha da büyümektedir. Ekibe katılan yeni filolar ile markalaşma değeri artmaya devam ederken yeni personel alım ilanları ile de nitelikli eleman aranıyor. Özellikle Çağrı Merkezi alımlarınısıklıkla yapan Türk Hava Yolları, yeni yayınladığı bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere Teknik Personel alımı yapacağını duyurdu.

Kimler Başvurabilir

Türk Hava Yolları yayınladığı bildiri ile teknik personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alım yapılacak olan personellerin hangi niteliklere sahip olması gerekmektedir.
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi 
-Uçak Bakım Gövde Motor, -Uçak Bakım, Havacılık Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun
Adli sicili temiz olmak
İyi seviyede ingilizce iblmek
Vardiyali çalışmaya engeli olmamak
Sağlık durumunda sıkıntı olmamak

Yukarıda başvuru yapmak isteyen adaylarda olması gereken nitelikler belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adaylar hemen aşağıda sizler için sunulmuş olan linki takip ederek gerekli ikonlar aracılığı ile öz geçmiş formunuzu bırakabilisiniz.

www.secretcv.com/thy-teknik-a-s/ucak-bakim-teknisyeni-is-ilanlari-760977 
Editör: TE Bilisim