Türk Hava Yolları her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüzlerce personel alımı yapmaktadır. Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına hava taşımacılığı yapan Türk Hava Yolları adının markalık değerini giderek artırmakta olup çalışan personel sayısını da artırmaktadır. Uçakta içerisinde çalışan personeller başta olmak üzere müşteri memnuniyeti için alınan çağrı merkezi personellerinin sayısı giderek artıyor. Türk Hava Yolları resmi internet sitesi aracılığı ile başvuruları kabul edilmekte olup başvurular interaktif iş ilanları sitelerinden kabul edilmemektedir. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak ve detaylar nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türk Hava Yolları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı / iş ilanları yayımlamaya devam ediyor. Peki 2016 yılı için yayımlanan iş ilanlarına göre hangi pozisyonlar için personeller alınacak? Yayımlanan ilanlara göre;

Pilot
Stajyer
Uçuş Şefi
Uçuş Servis Şefi
Müşteri Hizmetleri

Yukarıda belirtilen pozisyonlar için Türk Hava Yolları firması çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Alınacak olan personeller ve personellerin sahip olması gereken nitelikler hakkında THY'nin resmi internet sitesi aracılığı ile adaylara detaylı bilgiler verilmektedir. Başvuru yapmak, detayları öğrenmek ve öz geçmiş formu bırakmak isteyen adaylar aşağıda ki link aracılığı ile Türk Hava Yollarının yayımladığı personel alım ilanlarını inceleyebilir ve başvuru yapabilir.

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/kariyer-ilanlari
Editör: TE Bilisim