Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan Türk Hava Yolları açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Bilindiği üzere Türk Hava Yolları personel alım ilanları resmi internet sitesinde ki kariyer ilanları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır.

Türk Hava Yolları kariyer bölümü aracılığı ile duyurulan ilanlara bakıldığında yayımlanmış olan farklı pozisyonlar için alım yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar içni personel alımı yapılıyor ve Türk Hava Yolları personel alımı detayları nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Kuruluş: Türk Hava Yolları

Farklı Pozisyon: 4

Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYON İÇİN ALIM YAPILIYOR

Türk Hava Yolları ilan etmiş olduğu pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

Türk Hava Yolları A.O. Dispeçer (Uçuş Harekat Uzmanı)

Türk Hava Yolları A.O. Emniyet Yönetim Sistemi

THY Pilot

Türk Hava Yolları A.O. Loadmaster

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için Türk Hava Yolları personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Türk Hava Yolları yayımlamış olduğu yukarıda ki pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar başvuruları nasıl yapabilir. Adayların müracaat için aşağıda ki linki takip ederek gerekli pozisyonlar için belirtilmiş olan nitelikleri gözlemlemesi ve uygun pozisyonlar için aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/0DkVOb

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim