Türk Hava Yolları ülkemizin en köklü uçak firması olmakla beraber onlarca ülkede bilinen ve kaliteli bir hizmet veren kuruluştur. Özellikle müşteri memnuniyeti konusuna çok önem veren ve bu konu hakkında çalışmalar yapıp binlerce personeli bünyesinde çalıştıran Türk Hava Yolları yeni yayınladığı bildiriler ile istidam sağlamaya devam ediyor. Personel alımları kuruma yapılan başvurular ile yapıldığı gibi aynı zamanda İŞKUR ile iş garantili eğitim kapsamında da personel alımı yapılmaktadır

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak

Türk Hava Yolları Personel alımı ilanını yayınladı. Peki hangi pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacak. Yayınlanan bildiriye göre THY Uçak Bakım Teknisyeni alımı yapacak. Alınacak olan bu işçiler Türkiye İş Bulma Kurumunun 3 aylık eğitimine katılacak ve buradaki masrafları İŞKUR tarafından karşılanacak. Alınan eğitimlerin ardından personeller Türk Hava Yolları Teknik Anonim Şirketi bünyesinde çalışacak.

Başvurusu onaylanan ve eğitime alınması uygun görülen adaylar eğitimde de Sigorta Primlerinin yatırılmasını sağlayacak. 3 aylık kurs zamanında adayın sigorta primleri İŞKUR tarafından karşılanırken 50 liralık tespit edilen zaruri giderlerde yine İŞKUR tarafından karşılanacak. Eğitimlerin bitmesi ile aday tamamen Türk Hava Yollarına bağlı olarak istihdam edecek. Söz konusu kadroya müracaat etmek isteyen adaylar aşağıdaki linki takip etmeleri gerekmektedir.

http://www.thyteknik.com/basvurular.html
Editör: TE Bilisim