Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında tanınan hava yolu şirketleri arasında yer almakta olan Türk Hava Yolları açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları genel olarak Türk Hava Yolları tarafından hazırlanmakta ve resmi internet sitesinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

Türk Hava Yollarının bünyesinde şu anda 10 bin hostes istihdam etmektedir. Bu sayıyı artırma çabası içerisinde olan Türk Hava Yolları 6 seneye kadar yani 2023 yılına kadar 8 bin hostes alımı daha gerçekleştirerek bünyelerinde istihdam etmekte olan hostes sayısını 18 bine çıkartmayı planlamaktadır.

Yonca Ceylan Müjdeli Haberi Verdi

Türk Hava Yolları, Kabin Eğitim Müdürü olarak bilinen Yonca Ceylan, Türk Hava Yolları bünyesinde ki toplam hostes sayısını açıkladığı gibi yine alım yapmayı planladıkları hostes sayısını da açıkladılar. Buna göre Türk Hava Yolları 6 sene içerisinde 8 bin hostes alımı daha yapmayı düşünüyor.

En Yakın Alımlar Ne Zaman Yapılacak

Şu anda Türk Hava Yolları, Kabin Eğitim Müdürü olarak bilinen Yonca Ceylan açıklamalarından en yakın hostes alımlarının ne zaman yapılacağı net olarak bilinmiyor ancak Türk Hava Yolları da bilindiği üzere istihdam seferberliği kapsamında personel alımı gerçekleştirmekte olan kuruluşlar arasında yer almakta olup bu sene özellikle yaz aylarında ya da yaz aylarına girmeden sefer sayılarının artması ile oluşacak hostes açığının kapatılması için Türk Hava Yolları personel alımı ilanını kamuoyuna duyurabilir.

TÜM PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim