Türkiye başta olmak üzere pek çok ülkenin lider markalarından bir tanesi olan Türk Hava Yolları (THY) yatırımlarına hızla devam etmekte olup büyüme oranını bir hayli artırmıştır. Buna göre müşteri hizmetlerinin gelişmesi ve işlemlerin hızlı gerçekleştirilmesi için Türk Hava Yolları (THY) açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

Geçtiğimiz günlerde firma tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri de Türk Hava Yolları (THY)'nin kaç kişilik personel alımı yapacağına yönelik personel alımı yapacağı belirtildi. Buna göre Türk Hava Yolları (THY)'nin 7 bin personel alacağı kamuoyuna duyuruldu. Peki THY 7 bin personel alımını ne zaman yapacak.

7 BİN PERSONEL NE ZAMAN ALINACAK

Türk Hava Yolları (THY) 7 bin personel alımı yapılacağı kurum tarafından geçtiğimiz gün kamuoyuna duyuruldu. Peki alımlar ne zaman yapılacak. Buna göre alımların 2018 yılında yapılacağı belirtildi. Yani 2018 yılına girdikten sonra aralıklarla THY'nin kamuoyuna personel alımı ilanı yayımlaması ve bu ilanlara müracaatları kabul ederek personel alımı gerçekleştirmesi beklenmektedir.

İSTEKLERİNİZ YORUM ATABİLİRSİNİZ

Türk Hava Yolları (THY) 2018 yılında toplam 7 bin kişilik personel alımı yapacak. Sizlerde bu alımlara ilişkin hangi kadrolara personel alımı yapılmasını istiyor, hangi pozisyonlar için ne gibi niteliklerin aranması gerektiğini düşünüyorsanız bizlerle aşağı bölümden yorum olarak paylaşabilirsiniz. İlanlar yayımlandıkça İşin Olsa olarak sizleri bilgilendireceğiz.

DİĞER İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim