Geçtiğimiz hafta Türk Hava Yolları tarafından hazırlanan ve resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanda kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 250 kişilik personel alımı yapılacağı duyurulmuştu.

Türk Hava Yolları 250 personel alımına müracaatlar internet üzerinden yapılmakta olup adayların gerekli şartlara uyum sağlaması gerekmektedir. Başvurular 12 Nisan 2017 tarihi itiari ile baladı ve ilan Türk Hava Yolları tarafından yayımlandı. Başvuru yapmak isteyen ve yapacak olan adayların müracaatlarını aşağıda belirtilmiş olan link aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

ARANAN ŞARTLAR

Türk Hava Yolları 250 kişilik personel alımına başvuru yapacak olan adayların şu niteliklere sahip olması gerekkiyor buna göre; Türk Hava Yolları mühendislik fakültesi ve iktisadi idari bilimler fakültesinden toplam 250 kişilik personel alımı yapacak. Peki kimler başvuru yapabilir. Buna göre adayın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 1 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olmak, MS Office uygulamalarına hakim olmak, YDS'den en az 60 almış olmak, Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya en az 2 yıl tecilli olmak şartlarına sahip olması gerekiyor.

BAŞVURULAR

Mühendislik Fakülteleri ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olan toplam 250 kişilik personel alımı yapılacak olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Mühendislik Fakülteleri - https://www4.thy.com/cv/cvUzmanMuhendis.jsf
İBBF - https://www4.thy.com/cv/cvUzmanSosyal.jsf


İLAN METNİ VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim