Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren ve her gün binlerce sefer düzenlemekte olan Türk Hava Yolları açık pozisyonları için çok sayıda personel alımları gerçekleştirmekte olup Türk Hava Yolları genel olarak açık pozisyonlarını resmi internet sitesinden duyurmaktadır.

Türk Hava Yollarının resmi internet sitesi incelendiğinde açık pozisyonlar için toplam 250 kişilik personel alımı gerçekleştireceği öğrenildi. Buna göre müracaatlar 12 Nisan 2017 tarihinden itibaren devam ediyor. Peki Türk Hava Yollarının personel alımı ilanına kimler müracaat edebilir ve detaylar nedir?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Türk Hava Yolları kendi bünyelerinde istihadm etmek üzere toplam 250 kişilik personel alımı gerçekleştirmekte ve başvurular halen sürmektedir. Peki kimler başvuru yapabilir.  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 1 Ocak 1988 ve sonrasında doğmuş olmak, adli sicil kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, MS Office uygulamalarına hakim olmak gerekiyor. Takım çalışmasına yatkın olmak, organizasyon, planlama ve takip yönleri kuvvetli şartı THY tarafından aranmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

Türk Hava Yollarının 250 kişilik personel alımı ilanına müracaat edecek olan adayların mühendislik fakültesinden ya da iktisadi ve idari bilimler fakültesi bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. İİBF mezunları için 200 kişilik ve Mühendis fakültesi mezunları için 50 kişilik personel alımı gerçekleştirilmektedir.

Mühendislik Fakülteleri - https://www4.thy.com/cv/cvUzmanMuhendis.jsf
İBBF - https://www4.thy.com/cv/cvUzmanSosyal.jsf


İLAN METNİ VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim