Ülkemizde eğitim alanlarında büyük yatırımları bulunmakta olan Türk Eğitim Vakıf TEV maddi durumu iyi olmayan ancak derslerinde başarılı olan öğrencilere eğitim hayatları boyunca burs imkanları sağlamaktadır. Hem yurt içinde hemde yurt dışında eğitim almak isteyen sayılı öğrenciye düzenli olarak burs vermekte olan Türk Eğitim Vakıf TEV yine öğrencilere konaklama barınak ihtiyaçları için de yurt imkanları sunmaktadır.

Aralıklarla açık olan pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olan Türk Eğitim Vakıf TEV bağışları kabul etmekte ve öğrencilerin burs imkanlarını buradan sağlamakta olup personel alımı ilanlarını kariyer siteleri üzerinden duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanları siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz.

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Türk Eğitim Vakıf TEV memur ve personel alımı ilanı yayımlandı. Peki alınan pozisyonlar nelerdir? Buna göre bağış kabul sorumlusu, felsefe öğretmeni, emlak ve inşaat uzmanı, bağış ve projeler uzmanı, fransızca öğretmeni, rehberlik ve psikolojik danışman kadroları için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak ve aranan şartlar nelerdir?

ŞARTLAR NELERDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türk Eğitim Vakıf TEV yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için personel alımı yapacaktır. Adayların mesleki bilgiye sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, iletişim becerisi yüksek olmak, yazılı ve sözlü kaynaklarda başarılı olmak gibi şartlara sahip olması gerekmekte olup başvurularını tamamlamak isteyen adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/tuQsh9 linkini yapıştırması ve müracaatlarını da bu link üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim