Türk Eğitim Vakfı Türkiye genelinde personel alımları yapacak. Bilindiği gibi ilk kez 1967 yılında Vehbi Koç'un önderliğinde kurulan TEV'in eğitim alanındaki faaliyetleri devam etmektedir.

Ülke genelindeki ilk ve orta öğretim okulları yurtları ile Van, Edirne, Trabzon, Ankara, Batman, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Denizli, Şanlıurfa, Diyarbakır illerindeki eğitim veren okullarında çok sayıda personel istihdamları yapılmaktadır. TEV maddi olanakları olmayan öğrencilerin eğitimlerine destek sunmaya devam etmektedir. Kariyer portalı üzerinden açıklanan 4 farklı ilan detaylarını aktarmak istiyoruz.

LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI;

Saha bağış sorumlusu kadrosundaki alımlarda adayların en az lise mezunu olması, uzun süre çalışmayı hedefleyen, iletişim ikna becerisine sahip, diksiyonu düzgün, analitik düşünmeye sahip, office programlarını aktif olarak kullanabilen, sürücü belgesine sahip, hafta sonu hafta içi olarak esnek çalışma saatlerine uyumlu, İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvuru yapabilecekler.

En az lisans mezunu 10 yıl yönetici olarak çalışmış, özel bankacılık alanında çalışmış sosyal alanlarda aktif ve pozitif temsil yeteneğine sahip, analitik düşünebilen, ehliyet sahibi, Adana ilinde ikamet eden, bay ya da bayan adaylar için Şube Müdürü kadrosundaki alımlara başvuru yapabilirler.

LİSANS MEZUNU PERSONEL ALIMI;

Bağışçılarla ilişkiler sorumlusu kadrosunda personel alım ilanına göre; Üniversitelerin İlgi bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecekler. En az 2-3 yıl iş tecrübesi olması, office programlarına hakim olması, tercihen İngilizce bilgisinin olması, seyahat engelinin olmaması, B sınıfı ehliyet sahibi olmak, insan ilişkilerine önem veren tercihen gönüllü veya tam zamanlı olarak stk’larda görevlendirilmiş olması gerekmektedir. Bu alanda iki farklı ilan bulunmaktadır. İlanlardan bir tanesi için İstanbul ilinde diğer ise Ankara ilinde görevlendirilecekler.

İlanlara erişmek için: http://bit.ly/2GU674W

İŞİN OLSA