Ülkemizin eğitim alanında önemli çalışmalarını sürdüren ve yatırımlarına ara vermeden hızla devam etmekte olan Türk Eğitim Vakfı açık pozisyonlarına aralıklarla memur ve personel alımı ilanları hazırlayarak personel alımları gerçekleştirmektedir.

Türk Eğitim Vakfı memur ve personel alımı ilanları firma bünyesi tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Türk Eğitim Vakfı tarafından hazırlanan ve kamuoyuna yayımlanan ilanlara bakıldığında kurumun çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Türk Eğitim Vakfı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak peki ilan bilgisi nedir? Buna göre adayların en az ortaöğretim mezunu olması, esnek mesai saatlerine uyum sağlaması gerekmekte olup 10'a yakın kadro için Türkiye'nin dört bir bölgesi için personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Türk Eğitim Vakfı 10'a yakın kadro için personel alımı yapacaktır. Peki Türk Eğitim Vakfı hangi pozisyonlara alım yapacak? Öğretmen,İnşaat Mühendisi ve/veya Mimar, Bağış Kabul Sorumlusu, Eskişehir Şube Müdürü, Yurt Müdür Yardımcısı (Bayan), Eğitim ve Burslar Grup Müdürü, Yurt Müdürü (Bayan) ve Bağış Kabul Sorumlusu pozisyonlarına personel alımları yapılacaktır. Başvurular nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türk Eğitim Vakıf bünyesinde çalışmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi, pozisyonları görüntülemesi, nitelikler hakkında bilgi sahibi olarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Başvurular (https://goo.gl/F5QbLP) linkinden yapılmaktadır. Bu linki kopyalayıp lütfen tarayıcınıza yapıştırınız.

DİĞER İLANLARA BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim