TÜLOMSAŞ bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilanlara göre TÜLOMSAŞ farklı bölümlerden mezun olmak 3 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Alımlar sadece Meslek Yüksek Okulu ( Ön Lisans ) Mezunu olan adaylar için geçerli olacaktır.

İlgili ilan Önce Devlet Personel Başkanlığı tarafındna daha sonra Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanarak başvurular başladı. Bu yönde yayımlanan ilana göre 3 kişilik kadro ile Proses işçisi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Alımı yapılacak Proses işçisi için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak Ön Lisans mezunu olmak, Aşağıdaki tabloda belirtilen bölümleren mezun olmuş olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan 27 Mayıs 2019 tarihinde İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlamış olup 5 gün içerisinde yani en geç 31 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre;

Kurumumuza 3 adet daimi işçi alımı yapılacaktır. Alınacak işçilerin meslek, tahsil ve sayılarına ilişkin bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

İşe alım şartlarını içeren ilan Türkiye İş Kurumu internet sitesinde 27.05.2019 - 31.05.2019 tarihleri arasında yayımlanacaktır.

İşçi alımı, "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" ve “Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge” kapsamında yapılacaktır. İlgililerin 27.05.2019 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim