TÜLOMSAŞ ( Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Ananom Şirkeri Genel Müdürlüğü ) personel alımı yapacak. Devlet Personel Başkanlığı tarafından 13 Şubat 2018 tarihli yapılmış olan duyuruya göre TÜLOMSAŞ bünyesine farklı pozisyonlarda Engelli Personel alımı yapacağını açıkladı. İlana göre TÜLOMSAŞ farklı ilanlar ile toplamda 2 kişi alacak.

İLANIN DETAYLARI NELERDİR?

İlan Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyurulmuş olup adayların başvuru işlemleri ve diğer işlemleri Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır. Buna göre TÜLOMSAŞ bünyesine engelli olarak Resepsiyon Görevlisi ( Ön Büro Elemanı ) ve 1 Bilgisayar İşletmeni Oprtarötü ( ağ işletmeni Bilişim Teknolojisi ) olmak üzere toplamda 2 kişi alacak.

Adaylarn başvuru yapabilmeleri için eğitim şartını ve istene fertika şartını taşımaları mecburidir. Buna göre alımlar Bilgisayar İşletmeni için en az lise mezunu ve Ön Büro Elemanı için en az Önlisans mezunu olmaları gereklidir.

Bilgisayar İşemleni kadrosu için daylardan İleri Excel geliştrme ve uyum Eğitimi Sertifikası ve Ön Büro Elekamınından Turizim İşletmeciliği resepsiyon ve Ön Büro hizmetleri kurumsal kaynak planlaması sertifikası istenecek.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 13 Şubat 2018 tarihi itibari ile başlayabilecek. Buna göre başvurular en geç 10 gün içersinde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr adresin üzerinden yapmaları gereklidir. Buna göre son başvurular 22 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir. Bilgisayar İşletmeni ilanı için Buraya ve Ön Büro Elemanı İlanı için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim